Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA VEČER ZA JOHNA

Video: Terry autom pregazio navijača Chelseaja

John Terry
Pixsell
17.03.2010.
u 10:05

Jedan je od Chelseajevih navijača nakon završetka utakmice između Chelseaja i Intera pokušao fotografirati Johna Terryja i njegovu suprugu u automobilu. Nogometaš je nagazio na papučicu gasa.

Dotičnog je navijača-paparazza Terry autom udario u predio koljena. Nesretnik ja pao ostavši ležati na asfaltu. Stoper se nije zaustavio provjeriti zdravlje čovjeka kojeg je pregazio.

Očevici ipak tvrde da navijač nije bio u životnoj opasnosti.

Incident se dogodio na parkiralištu stadiona Stamford Bridge malo iza 23 sata po srednjeeuropskom vremenu, nešto više od pola sata nakon završetka utakmice kojom je Chelsea ispao iz Lige prvaka.

Navodno je pregaženi navijač bio jedan od više njih koji su molili Terryja za zajedničku fotografiju, a nogometaša i suprugu mu Toni fotografirao je u automobilu nakon što engleski reprezentativac nije udovoljio njegovoj želji, pišu španjolski sportski dnevnici Marca i AS.

 

Komentara 1

LU
luena
12:16 17.03.2010.

Terry je totalno prolupao,podivljao covjek...Njega treba pod hitno zatvorit,jer opasnot dolazi sa njegove strane. Kretencina.. !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije