Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U GENOVI

Srbijanski huligani prekinuli utakmicu protiv Italije!

\'Serbia\'s captain Dejan Stankovic (R) cries as Italy\'s goalkeeper Emiliano Viviano watches after the suspension of their Euro 2012 qualifying soccer match at the Luigi Ferraris stadium in Genoa Oct
ALESSANDRO GAROFALO
12.10.2010.
u 21:42

Strah Talijana uoči dolaska srbijanskih navijača na ''čizmu'' pokazao se opravdanim.

Da je gostovanje navijača Srbije na bilo kojoj destinaciji rizik, potvrdilo se u utorak navečer u Genovi.

Utakmica kvalifikacija za Euro 2012. između Italije i Srbije, zakazana za 20.50, dva je puta bila prekidana, a na kraju nije ni odigrana! Himne su se taman trebale odsvirati kada su gostujući navijači počeli bacati baklje u teren. Pokušali su prerezati i probiti zaštitnu ogradu, nekolicina njih uspjela je doći do travnjaka, a kada je zapaljena albanska zastava, prenosi blic.rs, organizator je povukao obje momčadi natrag u svlačionicu.

Na teren su izašli pripadnici talijanske policije sa spremnim vodenim topovima. Kad se situacija malo smirila, momčadi su ponovno izašle na teren oko 21.10. Predvođeni kapetanom Stankovićem, srbijanski su nogometaši otišli do svojih navijača i zamolili da do kraja susreta ostanu koliko-toliko prisebni.

Susret je počeo, ali je prekinut nakon sedam minuta. Petarda je doletjela pored talijanskog golmana što je bilo sasvim dovoljan razlog škotskom sucu Thomsonu da otkaže sve i dosudi 3:0 pobjedu za domaćine.

Prije utakmice Delije su radile nerede po gradu te ispred hotela pjevali uvredljive pjesme vrataru Stojkoviću. "Stojkoviću, Stojkoviću želimo ti sreću, drven sanduk, drven sanduk i na njemu sveću" orilo se ulicama zbog čega je vratar navodno i odustao od nastupa.

Kasnije su uspjeli ući u autobus reprezentacije kako bi se obračunali s njim, no suigrači su uspjeli spriječiti sukob. Razlog svemu navodno je poraz od Estonije u Beogradu od prije par dana. Koji god da bio, za Srbiju su kvalifikacije gotove, a tamošnjem će Savezu uskoro stići nemilosrdna kazna Uefe.

Komentara 191

BU
bubaclex
10:18 13.10.2010.

srpska posla

OB
-obrisani-
22:24 12.10.2010.

Prava prezentacija srpske kulture i odgoja.

GO
GOFINHO
09:40 13.10.2010.

Ne mogu srbi bez nasilja. Prvo mlate jadne pedere, sada jadne talijančiće, a najradije bi mlatili šiptarčiće. I onda još dolaze na naše stranice pa se opravdavaju i još nas vrijeđaju. Očito da ih nikad neće napustiti velikosrpska ideja, a koliko im je ta ideja realna vidi se iz sadašnjeg zemljopisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije