Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Poljudu ne žele tenzije

Splićani šute o Šimuniću, uoči derbija pokrili se po ušima

\'23.11.2011., Poljud, Split - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, HNK Hajduk - NK Zagreb, 1. utakmica. Trener Krasimir Balakov na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.03.2012.
u 10:09

Hajdukov standardni junior Josip Tomašević nije mogao igrati utakmicu jer je \'\'nestao\'\' iz Cometa, sustava za prijavu igrača u HNS-u

Povukao se Hajduk u oklope i odlučio na šutnju uoči derbija s Dinamom. I ne može biti drukčije. Dinamo bježi deset bodova. Nije na Hajduku da se uhvati priče, već da šuti, trpi, radi... Narodski rečeno, nek\' se pokrije ušima. Odbili su komentirati najavu Josipa Šimunića, \"a sad idemo satrati Hajduk\". Bijeli su se odlučili na kamilica-derbi, dogovor je da se nijednom izjavom ne dižu tenzije. A Šimunić nije pametno nastupio. Iskusnom internacionalcu, koji je bio nadomak Poljuda, to nije trebalo. Riječima poput \"satrati\" nije mjesto u najavi najvećeg hrvatskog derbija. Da je to kazao neki klinac, onda bismo i razumjeli, ali Šimunić...

Inače, nema kraja poljudskim nevoljama. Tako u utakmici juniora Hajduka i Istre nije nastupio Josip Tomašević, neizostavni lijevi bočni. Mladić, koji je u četvrtak normalno igrao i postigao pogodak protiv Hrvatskog dragovoljca, jednostavno je nestao iz Cometa, sustava za prijavu igrača pri HNS-u. Reagirali su na Poljudu, zvali povjerenika za natjecanje Josipa Breznog, no povjerenik mu nije dopustio igranje. Tomašević se, gle čuda, sredinom utakmice, pojavio u Cometu. Nitko ne zna tko ga je izbrisao iz Cometa, ne zna se ni tko ga je vratio. Hajduk će, bez obzira na pobjedu od 3:0, uputiti prigovor zbog Tomaševićeva neigranja.

Ključne riječi

Komentara 26

VK
vječni krojf
10:34 12.03.2012.

Marsicu,pa kakve tenzije da oni dizu?Ajde molim te!!!

BA
bajbok11
11:12 12.03.2012.

Pred derbi u Splitu venecijanci pozivaju na masakr, režu na suce, vrijeme, potapaju travnjak. A kad idu u metropolu onda su manji od makovog zrna. Miševi.

VK
vječni krojf
10:27 12.03.2012.

Hooho!Vidi,vidi kako su se uzrujali na rijec satrati.Neznam sta je tu toliko loseg da novinar pise nije trebalo to Simunicu.Da je rekao nagaziti cemo ga opet nebi valjalo.Sto se tice Tomasevica,moraju obavezno uputiti prigovor,jer oni imaju uvijek neke prigovore pa makar se radilo o njihovom nemaru.Treba ih razumjeti ipak zive na -10,a to nije bas ugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije