Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak popustio

Soldo priznao pogrešku: Podolski će igrati na mjestu na kojem poželi

Njemačka Argentina (1)
Reuters
07.07.2010.
u 10:36

Njemački reprezentativni napadač Lukas Podolski cijelu prošlu sezonu mučio se s autoritetom koji mu je nametao hrvatski trener u Kölnu Zvonimir Soldo.

Igrao je loše, a Soldo mu nikako nije mogao pronaći pravu poziciju.

- Kada to toliko želite, Podolski će u novoj sezoni igrati na svojoj omiljenoj poziciji. Vidim ga na središnjoj poziciji iza napadača ili kao jednoga od dvojice napadača - potvrdio je Soldo za Bild.

Podolski (25) očito se mnogo bolje osjeća u njemačkoj reprezentaciji, o čemu svjedoči i podatak da je do sada na SP-u postigao dva gola, jednako koliko i tijekom cijele prošle sezone u njemačkoj ligi!

- Poldi je prošle sezone u Kölnu rijetko blistao. Dijelom i zbog toga što ga je trener stalno pomicao - zaključio je Bild.

Komentara 1

10
101lakeoswego
14:11 08.07.2010.

hehehehehehehehehe soldo dva 2 cijela gola dao je taj poljak u cijeom prvenstvu hehehehehehehehehe, a kaj velis da igra beka, kad gol dati nezna tak i tak heheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije