Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesele se uzvratu

Šimunić: A sad idemo malo u šoping po Parizu!

'18.09.2012., Zagreb,  Stadion Maksimir - Nogometna utakmica 1. kola UEFA Lige prvaka. GNK Dinamo - FC Porto.  Ivan Kelava, Josip Simunic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
24.10.2012.
u 23:28

- U Parizu može biti samo bolje, nadam se da neće biti slabije od ovoga - smatra Dinamov čuvar mreže.

Iskusni Dinamov stoper Josip Šimunić imao je protiv napadača PSG-a pune ruke posla.

- Što da kažem... Ušli smo loše u utakmicu. Opet je tu bio strah, previše poštovanja. Imamo mladu momčad, valjda smo nešto naučili, idemo dalje. Imamo zapravo i sreće da nisu zabili gol, dva više. Moramo biti ponosni, pokušavam pozitivno gledati na sve ovo, ipako smo ušli u Ligu prvaka. Mladi će dobiti iskustvo igranjem u ovom natjecanju, možemo samo biti bolji - istaknuo je Joe i osvrnuo se na sljedeće kolo Lige prvaka, na gostovanje u Parizu.

- Ja jedva čekam Pariz, valjda ćemo stići i u šoping i odigrati hrabru utakmicu nakon toga!

Kelava se složio sa svojim suigračem da su loše ušli u utakmicu.

- Neoprezno smo ušli u susret, zatim držali ravnotežu pola sata i onda iz dvije greške dobili dva gola. Drugi put će valjda biti bolje - rekao je Dinamov vratar i osvrnuo se na taktiku koju je postavio Čačić:

- Šef se odlučio za takvu taktiku. Bilo je dobro prvih pola sata, imali smo čak i neke polušanse. U drugom dijelu smo se vratili na 4-2-3-1, ali oni su odlična momčad i nisu nam dali šansu da se razmašemo. U Parizu može biti samo bolje, nadam se da neće biti slabije od ovoga.

>>Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

>>Čačić odgovorio Zoranu Mamiću: Ja samo radim svoj posao...

>>Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

>>Šuker: Da Dinamo uloži 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje...

Komentara 18

KE
kenini1234
23:40 24.10.2012.

al vida mi je još krvaviji...pita ga mila horvat kak mu je bilo igrat na poziciji zadnjeg veznog...kaže on..."a ono..čudno je bilo"...hahah

OB
-obrisani-
23:42 24.10.2012.

Kelava se sali.... Nisu u stanju kod kuce izvuci bod a u Prizu misli bit ce bolje...

BO
boston
23:34 24.10.2012.

Mozda bi im bilo bolje da odu igrat nogomet, a soping ostaviti za neka druga vremena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije