Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTENCIJALNI REPREZENTATIVAC

Sertic strijelac za Bordeaux

Gregory Sertic
AFP
14.11.2009.
u 11:24

Momčad francuskog nogometnog prvaka Bordeauxa pobijedila je u prijateljskoj utakmici drugoligaški klub Nantes sa 5:0.

Drugi pogodak za momčad trenera Laurenta Blanca postigao je u 50. minuti Gregory Sertic, potencijalni hrvatski reprezentativac. Prije njega, strijelac je bio Gouffran u 34. minuti, a pogotke su do kraja dvoboja još postigli Traore u 66., Bellion u 86. i Cavenaghi u 90. minuti.

Nantes u drugoj ligi trenutno zauzima četvrto mjesto, a jednu poziciju ispred njih je Arles-Avignon, koji je kao domaćin umalo svladao Marseille. Momčad iz druge lige povela je s 2-0, ali čast renomiranog prvoligaša spasili su svojim golovima Fabrice Abriel u 60. minuti i Fernando Morientes u 79., pa je dvoboj završio rezultatom 2:2.

Komentara 1

SR
srnjak
11:46 14.11.2009.

o moj bože!!! pa daj više prestanite spominjati tog sertića !! što će nam on u repki??? kaže da će igrati za nas , pa bi malo za francuze , pa opet za nas i tako u krug... imamo u Rh igrača koji bi srce dali da mogu igrati za našu repku i ginuli bi na terenu... a ne tu jedan gregory koji zna reći dvije riječi na hrvatskom .... ili tri možda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije