Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIZAM

Ronaldinho: Hvatamo zaostatak za Interom

Ronaldinho Beckham
Reuters
22.02.2010.
u 08:53

Da je u velikoj formi, Ronaldinho pokazuje već neko vrijeme igrama na konstantno visokoj razini. Isti je bio i u 2-0 pobjedi Milana kod Barija u susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

- Korak po korak približavamo se Interu. Teško je, ali pobjeda nam donose priključak za njima. Utakmicu protiv Barija već zaboravljamo i okrećemo se srijedi i susretu protiv Fiorentine. Očekujem tešku utakmicu - kaže brazilska zvijezda momčadi koju su do pobjede pogocima odvukli Marco Borriello i Pato, obojica na Ronaldinhove asistencije.

- Bila je to pobjeda svih nas. Kad nam ne ide, svi smo krivi, kad pobjeđujemo, svi moramo biti sretni - dodao je Ronaldinho kojeg, kao i suigrače, 10. ožujka očekuje uzvratni susret osmine finala Lige prvaka.

U prvome je na San Siru slavio Manchester United, a bilo je 3-2.

- Možemo do pobjede u Manchesteru, pronašli smo sistem igre koji nam odgovara. Ali, prije toga je utakmica s Fiorentinom i sada o njoj moramo razmišljati - zaključio je ponovno sjajni Brazilac.

Milan je trenutačno trećeplasirana momčad Serije A s 48 osvojenih bodova iz 24 odigrane utakmice. Lider Inter s utakmicom više sakupio je 55 bodova, dok drugoplasirana Roma čiji su igrači također odigrali 25 susreta ima dva boda više od "rossonera".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije