Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Robben: Bili smo dobri, ali u budućnosti moramo biti puno bolji

'Bayern Munich\'s dutch midfielder Arjen Robben (R) celebrates scoring with his teammates Croatian striker Ivica Olic (L) and Brazilian defender Rafinha during the UEFA Champions League play off match
'CHRISTOF STACHE'
18.08.2011.
u 16:53

Bayern je u 4. pretkolu Lige prvaka na Allianz Areni pobijedio Zürich sa 2:0. Junak utakmice u kojoj je Olić bio na klupi, a Pranjić na tribini bio je Arjen Robben koji je prvo asistirao Schweinsteigeru, a kasnije i sam zabio

– Bila je dobra utakmica i rezultat je dobar, ali mi moramo igrati još bolje. U igri prema naprijed moramo biti još brži i agresivniji.

Odmah nakon utakmice pojavila se i zanimljiva informacija kako se za Nizozemca zanima Anži Mahačkala, klub koji radi i na dovođenju Samuela Eto'oa.

– U zadnje sam vrijeme čuo puno o tom klubu, ali zasad mi je dobro u Bayernu. No nikada se ne zna što će biti u budućnosti. Možda jednom i zaigram za ruski klub.

Kada naši nogometaši u redovima Bayerna nisu nastupili, valja istaknuti da je za goste od 84. minute priliku dobio 19-godišnji Josip Drmić koji ima švicarsko, ali i hrvatsko državljanstvo.

Najveće iznenađenje u srijedu napravio je danski Odense koji je nakon izbacivanja Panathinaikosa u trećem pretkolu na svom terenu slavio protiv Villareala Andreasenovim pogotkom u 84. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije