Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno

Prvoligaški sudac Zlatko Šimčić priča viceve o Hajduku

'simcic_nnn_spo_141111'
''
15.11.2011.
u 08:25

Šimčić: Taj mi je novinar znanac, šalio sam se s njim, nisam mislio da će to biti objavljeno...

Zašto hajdukovci često odlaze na svete mise? Zato što jedino u crkvi mogu vidjeti ''čovjeka u bijelom'' kako podiže pehar! – vic je Zlatka Šimčića, prvoligaškog nogometnog suca, koji je u jučerašnjem broju objavio lokalni tjednik Podravski list.

S obzirom na to da i sam sudi splitskom Hajduku, koji trenutačno za vodećim Dinamom u prvenstvu zaostaje nemalih sedam bodova, više je nego čudno da se u rubrici "Moj vic" odlučio našaliti na tu temu.

Koprivnički sudac tvrdi da je sve ispalo vrlo nespretno.

– Šalio sam se s novinarom Podravskog lista, inače velikim navijačem Hajduka, i ispričao mu taj vic. Nisam znao da će to izići u novinama. Bože dragi, nismo mala djeca, jasno je da ja zbog posla kojim se bavim ne smijem ni za koga navijati – istaknuo je Šimčić u kratkom telefonskom razgovoru i dodao da je baš nervozan što se zbog toga sada digla velika buka.

Zlatko Šimčić nalazi se na A listi prvoligaških sudaca, a ove sezone samo je jednom sudio splitskom Hajduku. Riječ je bila o prvom kolu kada je Hajduk u Poljudu sa 2:1 svladao Šibenik u debiju Krasimira Balakova.

Ključne riječi

Komentara 11

SE
serđo
08:52 15.11.2011.

ha ha ha, dobar...

LI
list68
09:05 15.11.2011.

Kao što je taj novinar \"veliki navijač Hajduka\", tako je i ova \"karikatura\" od suca, veliki navijač dynama, ili još bolje \"Mamićevih bonusa\"

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:50 15.11.2011.

sada će opet delegacija pekara i sličnih sa Malešom na čelu pohoditi Zagreb i Markovića i opravdano se požaliti na neprimjeren status u HNL, zakidanju i krađi od sudaca koji se, ne samo da ih potkradaju - već se sada i javno sprdaju sa njima... Naravno, na neki način treba uvuči i Mamića u tu priču...pa recimo da je sudac taj vic čuo od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije