Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKI KUP

Panathinaikos u finalu protiv Arisa

Nogomet
AFP
07.04.2010.
u 19:36

Nogometaši atenskog Panathinaikosa izborili su plasman u finalu Kupa u svoj zemlji. U tom natjecanju ''zeleni'' nisu bili pobjednici od 2004. godine.

Panathinaikos je u uzvratnoj polufinalnoj utakmici odigrao 0:0 u gostima kod PAS Giannine, što mu je bilo dovoljno za prolaz u finale nakon pobjede 3:1 na domaćem terenu u prvoj utakmici.

Panathinaikos će u finalu 24. travnja igrati protiv Arisa, koji je svoj plasman u dvoboj za naslov izborio još ranije, u dvije utakmice protiv Kavale. Aris nije bio pobjednik Kupa od 1970. godine.

Panathinaikos je vrlo blizu osvajanja naslova prvaka Grčke. Za to će mu biti dovoljan jedan bod u preostale dvije utakmice do kraja prvenstva, kod kuće protiv Iraklisa, te u gostima baš kod PAS Giannine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije