Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL.COM

Olić u idealnoj postavi Lige prvaka

Ivica Olić
Reuters
23.05.2010.
u 16:47

Nogometni portal Goal.com izabrao je idealnu momčad ovosezonske Lige prvaka. Među najboljih jedanaest mjesta se našlo i za jednog Hrvata.

Riječ je o Ivici Oliću, napadaču u finalu poraženog minhenskog Bayerna.

"Profinjen, smiren i skladan. Niti jedna od ovih riječi ne opisuje igrački stil Ivice Olića. Hrvat ima nezasitan apetita spram rada. Kada je došlo vrijeme za Ligu prvaka, Bayern se nije oslonio na 30 milijuna eura vrijedno pojačanje Marija Gomeza, već na skromnog besplatnog pridošlicu iz Hamburga. Olić je bio strijelac vitalnih pogodaka protiv Juventusa, Manchester Uniteda i Lyona", stoji u objašnjenu nogometnog portala koji hrvatskom reprezentativcu u vršku napada uparuje Diega Milita.

Argentinac je, podsjetimo, postigao oba pogotka u 2-0 pobjedi Intera u finalu protiv Bavaraca, čime je stigao i do brojke šest ukupno u natjecanju. Olić je postigao jednoga više, kao i Cristiano Ronaldo, te jednog manje od najboljeg strijelca LP-a i najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija.

Međutim, niti za Messija, a niti za Ronalda mjesta u najboljih jedanaest nije bilo...

 

Idealna momčad LIge prvaka u izboru portala Goal.com (4-3-1-2):

Lloris (Lyon) - Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) - Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern) - Robben (Bayern) - Olić (Bayern), Milito (Inter) 

Komentara 2

VI
vidimškoj
17:22 23.05.2010.

a di su bivši dinamovci.Uz aut liniju sakupljaju balune.Jeba li vas naši novinari,tv i maminjo.

VI
vidimškoj
20:20 23.05.2010.

a šta je purgeri,mogli bi bar čestitat momku. A biće vi kradete cigle sa maksimira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije