Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lyon zainteresiran za eduarda da silvu

'Ode li Dudu u Lyon, neće biti tužnih'

eduardo
Goran Stanzl/PIXSELL
12.04.2010.
u 12:56

Dejan Lovren u Lyon je stigao ove zime, a Olympique će vjerojatno nastaviti angažirati hrvatske igrače, prije svega Eduarda da Silvu!

Braniču bi se sljedeće sezone mogao pridružiti i Arsenalov napadač Eduardo da Silva, piše francuski Foot Mercato.

Francuska momčad kritizirana je zbog nedostatka snage, a na Stade de Gelandu rado bi vidjeli napadača koji je izgubio mjesto u prvoj jedanaestorici, a dolaskom Marouanea Chamakha imat će sve veću konkurenciju.

Odluka će biti na Arsenu Wengeru, a kako pišu Francuzi, transfer je daleko od konačne realizacije.

Engleski mediji, među kojima i stranice za navijače Arsenala, pišu kako je Dudu izvan fore te da se nikada zapravo nije ni oporavio od prijeloma noge.

Ako Wenger odluči prihvatiti ponudu za Eduarda, skakat će od sreće kako bi ga se riješio, a neće biti ni mnogo navijača Arsenala koji će se zbog toga požaliti, pišu na justarsenal.com

Prema transfermarktu, Eduardova se odšeta procijenjuje na 10.5 milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do 30. lipnja 2014.

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Marko112211
17:49 12.04.2010.

A kaj se tako dize prasina oko toga.. Dudu je klasa i to će dokazat gdje god da ode. On je klasicni povuceni napadac koji je najbolji kad igra sa drugim napadacem (sjetite se kad je igrao sa adebayorom), a ne da igra solo spicu.. sve u svemu, vratit ce se on, klasa uvijek ostaje klasa! sretno dudu!!

DU
Deleted user
19:09 12.04.2010.

Najvaznije je da on igra! Lyon je dobar klub. Nista losiji od Arsenala. Mozda cak i bolji. Moguce je da bi se u Francuskoj Dudu cak i bolje snasao.

KA
kajinx
14:27 12.04.2010.

Ova stoka dole mora biti svakom loncu poklopac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije