Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELTIC SLAVIO

Novi remi Rangersa bez golova

Nogomet
26.09.2009.
u 18:57

Treću utakmicu zaredom, nakon triju uvodnih pobjeda, aktualni su škotski prvaci, nogometaši Glasgow Rangersa, odigrali 0:0. U šestom kolu na svom Ibroxu nisu uspjeli dobiti Aberdeen.

Domaće s klupe nije mogao voditi menadžer Walter Smith, koji je odrađivao prvu od četiriju utakmica suspenzije zbog crvenog kartona iz prošlog kola, popraćenog prijetnjama sucu.

Ranije poslijepodne Celtic je na gostovanju pobijedio St. Mirren 2-0 golovima McCourta u 27. i Maloneyja u 82. minuti. Time se sastav Tonyja Mowbraya učvrstio na prvom mjestu s četirima bodovima prednosti pred gradskim rivalom.

Rangersi i Celtic baš se sljedećeg vikenda susreću u prvome ovosezonskom gradskom derbiju. Old Firm u sedmom kolu igra se na Ibroxu, domu Rangersa.

Škotski Premiership, 6. kolo:

St. Mirren – Celtic 0:2

Falkirk – Kilmarnock 0:0

Hearts – Hamilton 2:1

Motherwell – Hibernian 1:3

Rangers – Aberdeen 0:0

St. Johnstone – Dunde United 2:3

Redoslijed: 1. Celtic 16, 2. Rangers 12, 3. Hibernian 12, 4. Dundee United 11, 5. Aberdeen 9...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije