Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČICE

Na tribinama obračuni prsa o prsa umjesto vuvuzelama i navijanjem

Navijačice (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/5
03.07.2010.
u 15:34

Iako je na jugu Afrike zima i najhladniji su mjeseci upravo srpanj i kolovoz, a očekivala se i prva utakmica na SP-u pod snijegom, neki ipak stisnu zube...

Na tribinama je nemoguće obračunavati se navijanjem, jer vuvuzele su uništile draž te utišale čak i gromoglasne Engleze. Srećom, nema ni onih sklonih obračunavanju šakama, pa je preostalo samo da se navijačice sukobe prsa o prsa.

Ipak, ni to nije sasvim legalno, budući da su Sepp Blatter i njegova ekipa u odijelima zabranili – gole grudi na tribinama. Na jednoj od pripremnih utakmica uoči početka SP-a bile su pune tribine golišavih navijačica, pa su odlučili doskočiti nedoličnom ponašanju.

Playboyeva zečica

Dakako, postoje oni koji su se na zabrane jednostavno oglušili. Možda nisu dobro čitali ili su odustali kad su došli na dio kojim se propisuje da je na tribine zabranjeno unositi štitove i koplja.

Izvjesna Pamela David (31), koja se proslavila u Argentini (ne samo po logici “ime je važno”) kao Playboyeva zečica, odlučila je dodatno povećati svoju popularnost i baciti rukavicu Paragvajki Larissi Riquelme koja se već planetarno proslavila (slika gore). Nogometaši argentinsku brinetu malo zanimaju, draži su joj nešto viši sportaši, ima sina s košarkašem Brunom Lábaqueom, a radi kao TV voditeljica, glumica, manekenka, uz ostale srodne djelatnosti.

– Igrala sam i nogomet, no više me privlačio karate. Nitko mi se neko vrijeme nije usudio prići. Kad sam ušla u šoubiznis, odlučila sam povećati grudi. Osigurala ipak ne bi njih, već svoje lice – opisuje se imenjakinja Pamele Anderson.

Fućka joj se za zabrane

Jedina je (slučajno?) odlučila prkositi pravilima, ali ne treba zaboraviti da se radi o hrabrom pothvatu, na jugu Afrike je u srpnju i kolovozu upravo najhladniji dio godine – zima.

Komentara 13

10
101lakeoswego
18:10 03.07.2010.

ja sam sa bradom, nisam se uspjela podbriti hehehehehehe, mljekara je vise nego dobra, hehehehehehehe, samo ju treba \"dojit\", hehehehehe

Avatar Nidgge
Nidgge
21:40 03.07.2010.

nema mrtvih i vidi samo dva komentara,ovakvu krasotu treba komentirati,prekrasne dame :)

OB
-obrisani-
16:46 03.07.2010.

ooo mama!!!!! Zato volimo toliko nogomet :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije