Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVI PROTIVNICI

Pobjede Timisoare i Anderlechta

Timisoara
AFP
06.12.2009.
u 21:05

Nogometaši rumunjske Timişoare, suparnici zagrebačkom Dinamu u posljednjem dvoboju u skupini A Europa lige, sačuvali su prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

U nedjeljnom su srazu 16. kola rumunjske lige na svom travnjaku pobijedili Pandurii 1-0. Gol odluke zabio je napadač Bucur u desetoj minuti.

Pobjedom je sastav Ioana Sabaua sačuvao vodeće mjesto na ljestvici uoči 17. kola.

Domaći su igrali u sastavu: Pantilimon - Bonfim, Luchin, Nibombe, Maxim - Alexa, Bourceanu - Bucur, Magera (od 53. Chiacu), Goga (od 68. Artiom Karamyan) - Parks (od 85. Stancu).

Anderlecht je u 17. kolu belgijskog prvenstva u gostima sa 2:0 svladao Cercle Brugge. Stvari su riješili već u prvom poluvremenu. Poveli su u 39. minuti preko Legeara, a samo tri minute kasnije na 2:0 je povećao Boussoufa.

Domaćini su uspjeli smanjiti rezultat u 80. minuti preko Iachtchouka, a pobjedu Anderlechta je potvrdio Frutos u 90. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije