Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUŽUJE KARIJERU

Mejuto Gonzalez iz Primere seli se u Englesku

Mejuto Gonzalez
AFP
14.10.2009.
u 13:12

Jedan od najboljih svjetskih sudaca Španjolac Manuel Mejuto Gonzalez dobio je poziv iz Premiershipa da na kraju sezone dođe suditi u Englesku.

Prema pravilima Španjolskog nogometnog saveza Mejuto bi na kraju sezone morao prestati suditi jer je napunio 45 godina. Međutim, u Engleskoj je dobna granica za suce 49 godina, te bi mogao nastaviti sa suđenjima, javlja The Sun.

Mejuto je međunarodni sudac već 15 godina i sudio je mnogo velikih utakmica i turnira, a kao kruna karijere svakako mu je finale Lige prvaka iz 2005. godine između Liverpoola i Milana u Istanbulu.

Englezima bi dobro došao ovaj vrhunski sudac, jer na kraju sezone oni ostaju bez jednog od svojih najboljih djelitelja pravde Alana Wileya.

Mejuto Gonzalez ove je sezone sudio utakmicu između Arsenala i Celtica u kojoj je pokazao kazneni udarac za Engleze nakon prekršaja nad Eduardom da Silvom, kada je krenula silna medijska kampanja protiv kažnjavanja simulatora na nogometnim terenima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije