Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilićev znanac

McClaren trener godine u Nizozemskoj

Steve McClaren
VL
15.05.2010.
u 12:16

Nekadašnji izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren postao je prvi stranac u povijesti koji je dobio priznanje za najboljeg trenera u Nizozemskoj.

McClaren je u netom završenoj sezoni predvodio Twente do prvog naslova nizozemskog prvaka u povijesti (drugog ako se računa i onaj koji je osvojio Sportclub Enschede na čijim je temeljima nastao Twente), što mu je bilo dovoljno za nagradu “Rinus Michels”.

McClaren je na mjestu osvajača nagrade naslijedio lanjskog trenera AZ-a Louisa van Gaala, današnjeg stratega Bayerna. Dvojica će se trenera u sljedećoj sezoni međusobno sudarati budući da je McClaren preuzeo klupu Wolfsburga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije