Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK TRANSFER

Mario Mandžukić sve dogovorio s Wolfsburgom!

Mario Mandžukić
Antonio Bronic/PIXSELL
Autori: Robert Junaci, Antonela Vukorepa/VLM
15.07.2010.
u 12:01

Vrijednost transfera je devet milijuna eura, a napadač bi trebao imati godišnju neto plaću od milijun i pol eura.

Iako su iz Maksimira ovih dana demantirali da je stigla ikakva službena ponuda za Mandžukića, posao s Wolfsburgom je zaključen!

Nakon utakmice s Koprom, prvoj nakon dugo vremena koju je odigrao briljantno, Dinamov napadač je rekao:

- Nikad ne znaš tko te gleda s tribina.

A očito je znao jer je samo dva dana kasnije našao novi klub!

I to, čini se, na zadovoljstvo svih strana. Wolfsburg već dugo želi Dinamova napadača i lomi se sa šefom Dinama oko iznosa transfera. No, iznosu od devet milijuna eura Zdravko Mamić nije mogao reći ne.

Mandžukić je oduvijek naglašavao kako bi htio u Bundesligu. U Njemačkoj je neko vrijeme živio, tamo ima i sestru, poznaje jezik... Želja mu se ostvarila. U Wolfsburgu bi trebao primati godišnju neto plaću od milijun i pol eura.

U četvrtak ujutro bio je u klubu, ali samo kako bi se pozdravio sa suigračima. Trenirao nije, a već tijekom popodneva trebao bi odletjeti u Njemačku.

Trener Dinama Velimir Zajec još nema komentara.

Dobra je ovo vijest i za Edina Džeku koji njemački klub želi napustiti baš kao i Mandžo Dinamo, a sada su mu izlazna vrata otvorena. Već mjesecima prašinu skupljaju ponude Juventusa, Milana, Manchester Cityja, a navodno i Liverpoola.

Komentara 25

DU
Deleted user
17:19 15.07.2010.

Nekako je bilo za ocekivati!

MI
mirUsvijetu
12:21 15.07.2010.

Ako je ovo istina, neka se nijedan normalan čovjek ne pojavi na stadionu u subotu ni u slijedećih dosta utakmica. Neka stadion zjapi prazan jer nitko u tom klubu nije zaslužio da se približimo Maksimiru. Nakon onakve igre protiv Slovenaca, kad se čovjek ponada da je došlo novo vrijeme, s pravim trenerom, eto ti ovoga. I ja se čudio zašto Mamić šuti. Dogovora transfer i smišlja koju će sad izreku naći zašto ga je prodao. Je li ga ponuda izule iz cipela, jesu li teška vremena...Prejadno. Napokon prava atmosfera oko Dinam, nakon dugogo niza godina. Ako Zajec ima imalo karaktera, trebao bi i on otići. Ili je i on znao za ovo, pa je šutio. I slagao i uigravao momčad s Mandžukićem iako je znao da ovaj odlazi. To normalan trener ne radi...A i zašto se ja uzrujavam. Ljeto je, sunce je, a kod Dinama sve isto, rasulo. SRAMOTA...

OB
-obrisani-
16:52 15.07.2010.

Mandza se nije zasitio Dinama,neg Mamica... Sretno u njem...samo da se obistini...Nasi novinari su ga i na druge klubove prodavali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije