Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANCHESTER CITY

Mancini: Ako je nezadovoljan, Tevez može otići

Carlos Tevez
AFP
30.04.2010.
u 11:02

Carloz Tevez, argentinski napadač Manchester Cityja, nedavno je u medije istupio izjavom da je nezadovoljan načinom na koji momčad radi pod menadžerom Robertom Mancinijem.

- Igrači nisu zadovoljni načinom na koji nas vodi. Znate, kraj sezone je ovdje, svi smo umorni, a očekuju nas naporne utakmice. On svejedno traži dva treninga dnevno što ja nikako ne mogu shvatiti. Ali, da se razumijemo u potpunosti, on je menadžer, a ja nogometaš. Njegova je posljednja i ja s time nemam problema - bio je jasan strijelac 21 gola u 32 premiershipove utakmice.

Mancini je dio klupske konferencije za novinare iskoristio da se osvrne na Tevezov ispad:

- On ima četverogodišnji ugovor s ovim klubom, a je li nezadovoljan u njemu ja ne znam. Ako je tako, možda bi bilo najbolje da promijeni sredinu.

- Razgovarali smo, ali taj dio neću dijeliti s javnošću. Podsjetio sam ga tek da je samo jednom trening odradio dva puta u istome danu. U posljednjih pet mjeseci momčad je četiri puta odradila dva treninga u istome danu, a od toga je Tevez samo jednom udvostručio rad. Dva je puta bio u Argentini, a jednom prisutan, no nije radio pa ne mogu shvatiti čime je on to točno nezadovoljan.

- Kada nemamo utakmicu u tjednu, onda utorkom održavam dva treninga. To je jedini način na koji znam raditi i mislim da momčad time profitira.

- Važno je da menadžer upravlja zadovoljnim igračima, a ako to nekome ne paše onda ta situacija utječe na sve. Na klub, na suigrače, na menadžera. Ne razumijem ga ako je nesretan, međutim, pred nama su još tri utakmice u kojima očekujem barem tri njegova gola. Nakon toga rješavat ćemo problem ako on postoji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije