Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik emotivac

Mamić: Bio sam na tabletama za vrijeme utakmice!

'25.07.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - PFC Ludogorec Razgrad. Zdravko Mamic.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
29.08.2012.
u 00:13

– S novcem od ove Lige prvaka napravit ćemo megamomčad, najjaču u povijesti u Maksimiru! – euforičan je izvršni predsjednik kluba.

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić kazao je kako je "bio na tabletama za vrijeme mariborske utakmice i da je skoro umro od stresa na mariborskim tribinama". Pripisao je plasman u Ligu prvaka Anti Čačiću i igračima ("kapa im do poda!"), kao najzaslužnijima za pobjedu, kako kaže Mamić, od sto milijuna kuna!

>>Ligo prvaka, evo nas opet! Dinamo ponovo u eliti!

>>Čačić: Nema euforije, i dalje znam da u subotu visim...

>>Badelj: Sad kad smo ušli u Ligu prvaka, malo mi je žao što idem...

– S tim novcem u zimu ćemo napraviti megamomčad, najjaču koja je ikada bila u Maksimiru! To vam obećavam – najavio je Zdravko Mamić i nastavio:

– U noći velikoga slavlja pozivam sve naše navijače da se ujedine, jer mi volimo i naše huligane, i divljake, svi nam oni trebaju! Želim da se u Ligi prvaka ujedine igrači, Čačić i publika. A onima koji traže moj odlazak opet najavljujem: doći će i taj dan kada ću otići iz Dinama, samo neka se strpe još malo, ja ću prepoznati taj trenutak.

Zoran Mamić poželio je u ždrijebu Lige prvaka Real Madrid, Juventus i Manchester City. Dijelite li bratove želje?

– Naravno da bi Real bio najbolja priča, jer svi mi u Dinamo navijamo za Real, kao i većina Hrvata. Ali, ja zaista nemam nikakvih želja, samo ne želim postavljati momčadi nikakve imperative, a nemojte im ih ni vi postavljati – dodao je Mamić i otkrio jedan nepoznati detalj:

– Vjerujte, i da smo ispali od Ludogoreca, mi smo smo imali plan B. Jedna hrvatska banka već nam je bila odobrila kredit od sedam milijuna eura zahvaljujući našemu ugledu i dostignućima.

Dinamov sportski direktor Zoran Mamić predstavljat će plave na ždrijebu Lige prvaka.

– Kakav tjedan za hrvatski nogomet! Luka u Realu, a mi u Ligi prvaka! I naravno da bih svim srcem želio da Real opet dođe u Maksimir – kazao je Zoran Mamić, također pozivajući da se smire uzavrele strasti oko kluba i da Dinamo u Ligi prvaka okrene jednu novu stranicu.

>>Donosimo vam moguće Dinamove protivnike u Ligi prvaka

>>Joe Šimunić: Želim da dobijemo Real, Barcelonu i PSG!

Ključne riječi

Komentara 39

QW
qwas33333
07:23 29.08.2012.

a on nekad nije na tabletama?

Avatar Uzdanica
Uzdanica
07:26 29.08.2012.

na čemu je ovaj brat? većina navija za barcelonu . zoran mamić- Naravno da bi Real bio najbolja priča, jer svi mi u Dinamo navijamo za Real, kao i većina Hrvata.

Avatar simpleman
simpleman
06:09 29.08.2012.

A što bolan ne za*eba se pa popi još koju tableticu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije