Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afrički kup nacija

Malavi iznenadio Alžir i slavio 3:0

Alžir
Reuters
11.01.2010.
u 19:19

Iznenađenje su u prvom kolu skupine A Afričkog kupa nacija kreirali nogometaši Malavija svladavši putnika na Svjetsko nogometno prvenstvo, reprezentaciju Alžira, s rezultatski glatkih 3-0.

Na razočaravajuće praznom stadionu Cidadela pred oko 1000 gledatelja odigrana je dobra utakmica dvaju suparnika, pa iako je Alžir imao svoje šanse za pogotke, radost je otišla na stranu reprezentacije Malavija.

Prvi pogodak na utakmici djelo je Russela Mwafulirwe iz 17. minute utakmice, a na taj se pogodak ubrzo nadovezao i pogotkom glavom Elvis Kafoteka iz skraćenog kornera.

Posljednji gol dvoboja djelo je Davea Bande koji je iskoristio to što mu se lopta nakon Mwafulirwijina udarca odbila od vratnice pred noge za potvrdu pobjede i iznenađenje protiv jake alžirske reprezentacije.

Afrički kup nacija, 1. kolo A skupine:

Malavi - Alžir 3:0 (Mwafulirwa 17, Kafoteka 35, Banda 48)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije