Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKI PEHIST

Majstorović: Ibru ne krivim, a ja ću se vratiti!

'27.02.2012., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Trening Svedske nogometne reprezentacije uoci prijateljske utakmice sa Hrvatskom. Zlatan Ibrahimovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.02.2012.
u 13:19

Sa 34 godine ozlijedio je koljeno, ugovor sa Celticom istječe mu na ljeto, trebat će mu osam mjeseci da se oporavi, no siguran je da se vraća na travnjak.

Trebao je to biti ugodan posjet Hrvatskoj, prijateljski okršaj s kockastima uoči posljednjeg nastupa za Švedsku reprezentaciju koji bi Daniel Majstorović odradio na Euru. Trening ispod Dinamove južne tribine na kraju je završio kobno. U klinču s Ibrahimovićem Svensson je pao na Majstorovićeve noge i potrgao mu križne ligamente lijevog koljena.

Mnogi Ibru označuju kao krivca.

– Apsolutno ga ne krivim! U mom svijetu nema prebacivanja krivnje na nekog drugog. Mi smo momčad i takve stvari se događaju, ništa mu ne zamjeram.

Tridesetčetverogodišnji Celticov branič propustit će EP u Poljskoj i Ukrajini, ne krije tugu.

– Teško mi je to, jako sam razočaran jer sam se jako veselio i borio za mjesto u momčadi. No, takav je život.

Iako mu ugovor sa škotskim klubom istječe na ljeto, trebat će mu barem osam mjeseci da se potpuno oporavi, ne očajava ni malo i vjeruje da će se vratiti na travnjak!

– Ja sam taj koji odlučuje o svojoj sudbini. Neću plakati nego se potruditi da se vratim u staro stanje, a to ću postići rehabilitacijom i dobrim radom. Borac sam i vraćam se!

Ključne riječi

Komentara 2

IT
i_tata_bi_sine
16:27 29.02.2012.

Majstorović,Ibrahimović Švedska?

Avatar Idler 3
Idler 3
22:47 29.02.2012.

16:27h i_tata_bi_sine...meni nekak više ko Slovenija >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije