Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU PUNO PAMETNIJEG POSLA

Lazio gubi sudske sporove s igračima

Inter Lazio
Reuters
10.04.2010.
u 10:38

Nogometaši rimskog Lazija, na čelu s nekadašnjim trenerom splitskog Hajduka Edoardom Rejom, nastavljaju svoju borbu za prvoligaški status u Seriji A.

Šest kola prije kraja nalaze se jednu stepenicu iznad drugoligaške provalije od koje ih dijeli samo tri boda (toliko manje ima Atalanta iz Bergama).

Istovremeno, Lazio gubi sudske sporove protiv svojih nekadašnjih i sadašnjih igrača. Podsjetimo da je tijekom ove sezone klub izgubio spor s Makedoncem Goranom Pandevim koji je na sudu razvrgnuo ugovor s Rimljanima i potom pristupio milanskom Interu. Sudski su se naganjali i sa Cristianom Ledesmom, kojeg su na kraju u klubu morali vratiti u momčad i na treninge, s kojih su ga prvotno potjerali.

Nisu čelnici Lazija dopustili niti Christianu Manfrediniju da normalno obavlja treninge i bude u igračkom kadru za utakmice, pa je i ovaj nogometaš cijelu slučaj proslijedio sudu. Kao i njegovi prethodnici dokazalo se da je u pravu tijekom ovog slučaja, te je Lazio primoran i njega vratiti u momčad, a uz to mu mora isplatiti i 80.000 eura naknade za počinjenju štetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije