Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTSKI NOGOMET

Kovačević: Želim igrati protiv Robbiea Keanea

Celtic
AFP
17.02.2010.
u 13:23

Švicarski U21 reprezentativac hrvatskoga porijekla Mihael Kovačević (21) nada se da će biti spreman za nastup u subotnjoj utakmici 26. kola škotskog nogometnog prvenstva u kojem njegov Dundee United gostuje kod Celtica.

Još uvijek potencijalni branič hrvatske reprezentacije slomio je nos 30. siječnja na gostovanju kod Kilmarnocka (4-4). Klupski liječnik Phyllis Windsor odmah je namjestio njegovu nosnu kost natrag na mjesto, ali je potom podvrgnut i operativnom zahvatu kako bi se osiguralo da su njegovi dišni putovi prohodni.

- Liječnici su mi nos odmah namjestili, a u to vrijeme nisam osjećao neku bol, samo su mi ljudi govorili da to nije bio lijep prizor za vidjeti. Specijalist mi je kasnije rekao da moram na operaciju, a iako sam mogao čekati do kraja sezone, ja sam se odlučio to obaviti odmah. Sada je sve dobro prošlo, mogu disati normalno i vratio sam se treninzima. Ako bude sve u redu, nadam se da ću zaigrati u subotu - rekao je Kovačević za Dundee Courier.

Posebno se branič Dundee Uniteda veseli potencijalnom dvoboju s Robbieom Keaneom, novoprodošlim napadačem Celtica na posudbi iz Tottenhama.

- Dobiti priliku igrati protiv njega bilo bi sjajno. Gledao sam ga u Premierligi već puno godina i ondje je bio jedan od najboljih igrača. Celtic nije samo jedan igrač i jako ga respektiramo, ali uvjereni smo da možemo ostvariti dobar rezultat - zaključio je Kovačević.

Na prvenstvenoj ljestvici Dundee United nakon 25 kola zauzima četvrto mjesto na ljestvici s 42 osvojena boda, a Celtic je drugi sa šest bodova više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije