Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Khedira seli u Real, odšteta Stuttgartu 10 milijuna eura

Thomas Mueller Sami Khedira
Reuters/Pixsell
27.07.2010.
u 18:49

Sami Khedira trebao bi u četvrtak ili petak biti predstavljen u Realu. Naime, prema Stuttgarter Zeitungu, Stuttgart i madridski klub se se dogovorili o odšteti za njemačkog reprezentativca koja će iznositi oko 10 milijuna eura.

Hrvatskom vrataru Mariju Galinoviću čelnici Panathinaikosa rekli su da je slobodan i da može potražiti novi klub.

Sol Campbell (35), bivši branič engleske nogometne reprezentacije, karijeru će nastaviti u momčadi Newcastlea.

Fredi Bobič (38), bivši njemački reprezentativac slovensko-hrvatskih korijena, imenovan je i službeno sportskim direktorom njemačkog prvoligaša Stuttgarta.

Egipćanin Mido (Middlesbrough) i marokanski Nizozemac Mounir El Hamdaoui nova su napadačka pojačanja Ajaxa iz Amsterdama.

Barcelona je pristala za sljedeću sezonu posuditi Brazilca Henriquea Racingu iz Santandera.

Carlos Salcido, lijevi branič meksičke reprezentacije koji trenutačno igra u PSV-u, na meti je novog Liverpoolova trenera Roya Hodgsona. Ponuda Redsa iznosi 3,5 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije