Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček

"Kdor ne skače, ni Slovenc" na južnoafrički način

'A Slovenian fan dances among South African volunteers on the arrival of Slovenia\'s national football team at the hotel in Johannesburg on June 7, 2010 ahead of the start of the South Africa 2010 Wor
'MUSTAFA OZER'
07.06.2010.
u 22:51

Slovensku nogometnu reprezentaciju je pred hotelom u Johannesburgu pozdravilo nekoliko stotina Južnoafrikanaca, a uz pomoć slovenskih navijača zapjevali su poznatu poskočicu "Kdor ne skače, ni Slovenc, hej, hej, hej".

Slovenci će u JAR-u vijoriti veliki dres hrvatske proizvodnje. Kada su se plasirali na SP, Slovenci su “vadili mast” Hrvatima. No, biznis je biznis, pa su Slovenci baš od hrvatske tvrtke Fotex zatražili da im napravi ogroman navijački rekvizit. Zeleni dres dimenzija 23x15 metara vijorit će se tako na jugu Afrike.

Ključne riječi

Komentara 3

FE
febo
12:14 09.06.2010.

Čuj ti kastum alias suad imbrahimpašič , zašto ti dolaziš jesti (znaš već kaj) na Cro web stranice !!!!!

OB
-obrisani-
00:57 08.06.2010.

\'ko ne skače nije majmun

CA
CastrumFF
10:05 08.06.2010.

@jumper Ko ne skače nije majmun? Znači, onoj tko skače (jumper) je majmun? Nisam navikao da su hrvati samokritični, pa zato sve pohvale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije