Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topao susret

Kak' ti je bilo u Remetincu? O.K. Tebi? A čuj...

'25.07.2010., Koprivnica - Damir Polancec dolazi na utakmicu izmedu Slavena Belupa i Sibenika na koju je otisao nekoilko dana nakon pustanja iz pritvora gdje se susreo i pozdravio s Miljenkom Mumlekom
'Marijan Susenj/PIXSELL'
27.07.2010.
u 08:50

Nogometna utakmica između Slavena Belupa i Šibenika okupila je mnoštvo uglednika, ali i onih čiji je ugled pao na iznimno niske grane.

Zato u takvim situacijama jedni drugima moraju biti velika potpora, a da se toga pravila pridržavaju i USKOK-ovi osumnjičenici Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, i nogometaš Miljenko Mumlek svjedoči i fotografija snimljena ispred klupskih prostorija.

Ostaje u zraku samo jesu li razmjenjivali iskustva iz Remetinca ili dogovarali neku buduću suradnju.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
SI aka SI
10:59 27.07.2010.

pa šta, Polančecu očito nije škodio zatvoreni prostor, ostade mu ona lijepa rumena boja. Sad kada su mu blokirali imovinu, prebacio se na kladionicu- pa mora od nečeg da živi

NI
niko36
09:35 27.07.2010.

Ej Mumi hoces li mi biti Treba i vanka ili je \"ono\" bio samo zatvorski dir? Ma nema frke mozemo i kada smo vanka, a joj sto imas meke ruke Daco. Ma nemoj sada Mumi pa crvenim se vec. Hhihiihhiih

OB
-obrisani-
10:51 27.07.2010.

Lijepo je vidjeti da pošteni ljudi od iskustva popričaju i izmjene mišljenje..Biče novih projekata, uzbuđenja i čakula za običan narod..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije