Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Jurčić: Nadam se da je Ante Rukavina prihvatio moje riječi

'11.02.2011. Zagreb -  Zagrebacki aerodrom Pleso. Igraci NK Dinama vratili su se sa zimskih priprema iz Turske. Ante Rukavina. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
04.07.2011.
u 10:20

Kad udarna postava Dinama u prvih 45 minuta izgubi od druge postave poljskog doprvaka, čovjek bi očekivao da će Kruno Jurčić skakati po aut-liniji

No Jurčić je mirniji nego u prvom mandatu.

Jedino je Mateo Kovačić iskočio protiv Slaska...

– Dobro smo reagirali u drugom dijelu, nakon ona dva glupa gola, pogreške Cufrea i Ibañeza promijenile su našu igru i time nisam zadovoljan. A Kovačić je sigurno među 13, 14 udarnih igrača – kaže Kruno Jurčić.

Što je s Antom Rukavinom?

– Mučio ga je dio trbušnog zida, nije ništa opasno. Žao mi je što ga nisam imao protiv Slaska, s njime bih pokušao stići rezultat.

Može li postati problem što ne igra, što nije u prvih 11?

– Ni jednom igraču nije drago kad ne igra. Udarnih 11 s kojima radim početni je sastav za Neftči, ali ne i zauvijek. Nemamo vremena. A s Antom sam razgovarao i nadam se da je prihvatio moje riječi – rekao je plavi trener.

Komentara 15

Avatar astronautkinja
astronautkinja
11:54 04.07.2011.

iako o Kruni nemam nikako dobro misljenje cak ni ja ne virujem da je toliko glup da bi 2 tjedna prije objavio sastav.. Dok ne istrce na travnjak ko zna kojih ce 11 zapravo istrcat.

Avatar vaha
vaha
12:10 04.07.2011.

Ma ja na žalost vjerujem da će igrat upravo ono šta najavljuje - ima punu svlačionicu raznovrsnih igrača, pravi trener može iz toga složit 2-3 različite taktike, čak i za ovo kratko vrijeme, ali Jurčić će sigurno igrat ovo šta je najavil. Već je i u prvom mandatu pokazal da je tvrdoglav ko mazga, a to sam zato jer ne zna....ali vidjet ćemo - inaće ako misli faksiratt plan igre treneru neftcija, valjda će se sjetiti da ga prevede na azerbajdzanski....

Avatar cluesblues
cluesblues
11:36 04.07.2011.

stvarno je glupo i jako amaterski objavit javno sastav i sustav igre 2 tjedna prije tekme, to jos stvarno nisam videl - nit je dobro za igrace (jer oni koji su na popisu se manje znoje na treninzima, a ostali postanu malodusni), a pogotovo je glupo zbog protivnika - treneri do zadnjeg casa pokusavaju sakriti taktiku, a jurcic prica svima koji ga hoce slusati (jos samo fali da prije tekme faksom posalje plan igre treneru neftcija) - ovo sam dokazuje kolko je taj covjek glup, neiskusan i zaljubljen u sebe ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije