Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet dezinformacije

Jurčević: Ma kakav otkaz, Bilić vodi Lokomotiv na pripreme!

'11.08.2010., Bratislava - Gradski stadion. Odigrana je prijateljska nogometna utakmica Slovacka - Hrvatska. Aljosa Asnovic, Nikola Jurcevic, Slaven Bilic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
26.12.2012.
u 20:25

- U Moskvi moramo biti 14. siječnja, tada nam počinju pripreme koje ćemo odraditi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Španjolskoj – kaže Jurčević.

Hrvatska kolonija u moskovskom Lokomotivu ovih se dana odmara u domovini. Slaven Bilić, Nikola Jurčević i Aljoša Asanović proveli su božićne blagdane u krugu obitelji, a napise da im se u Moskvi priprema otkaz te da će ih naslijediti srpski trener Radomir Antić, demantirao je Jurčević:

– Vidio sam i ja na portalima vijesti o našem odlasku. Koliko sam upućen, nema to veze s istinom. Čak imam informaciju da je Antić potpisao za neki klub u Kini. Uglavnom, u Moskvi moramo biti 14. siječnja, tada nam počinju pripreme koje ćemo odraditi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Španjolskoj – kaže Jurčević. 

A bjeloruski nogometaš Aleksandr Hleb izrazio je želju da napusti BATE Borisov i dođe u moskovski Lokomotiv! Upravo je Bilić, otkrio je Hleb ruskim medijima, razlog zbog kojeg želi nastaviti karijeru u ruskoj ligi, nakon što je igrao u Stuttgartu, Arsenalu i Barceloni. Lokomotiv je nakon 19. kola osmi, s 12 bodova manje od vodećeg CSKA. (pj)

Komentara 2

AN
Andreeejjj
19:05 27.12.2012.

Builić je cjenjen i dobar trener a još pošten i bistar. Na žalost kod nas u HRV to se ne cjeni, bljaaaak... Ajmo samo nastavi Slavene sa svojim stožerom. Ponosimo se tobon!

OB
-obrisani-
10:23 27.12.2012.

Potvrda je stigla iz Srvbije kaze VL... Sta ce sad traziti i koliko puta jos otpustiti Bilica nasi novinari.. Cudno da Olga i Antic nisu potvrdili vasu vijest..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije