Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet dezinformacije
Povratak na članak

Jurčević: Ma kakav otkaz, Bilić vodi Lokomotiv na pripreme!

- U Moskvi moramo biti 14. siječnja, tada nam počinju pripreme koje ćemo odraditi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Španjolskoj – kaže Jurčević.

Komentari 2

AN
Andreeejjj
19:05 27.12.2012.

Builić je cjenjen i dobar trener a još pošten i bistar. Na žalost kod nas u HRV to se ne cjeni, bljaaaak... Ajmo samo nastavi Slavene sa svojim stožerom. Ponosimo se tobon!

VL
OB
-obrisani-
10:23 27.12.2012.

Potvrda je stigla iz Srvbije kaze VL... Sta ce sad traziti i koliko puta jos otpustiti Bilica nasi novinari.. Cudno da Olga i Antic nisu potvrdili vasu vijest..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.