Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO ESPN-U

Ivan Klasnić u momčadi kola: ''Ismijao je obranu Stokea''

\'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic celebrates after scoring against Queens Park Rangers during their English Premier League soccer match at Loftus Road in London August 13, 2011.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
07.11.2011.
u 15:25

Naš napadač u osam nastupa zabio je pet golova i dva puta asistirao za Bolton.

Ivan Klasnić nije u izboru Slavena Bilića za akcije protiv Turske, no zato nije promaknuo ESPN-u kada je sastavljao momčad 11. kola engleskog prvenstva.

Naš napadač po njihovu izboru s dva pogotka u pobjedi (5:0) protiv Stoke Cityja zaslužio je mjesto u najboljih 11 od prošlog vikenda.

''Klasnić ne samo da je bio dvostruki strijelac nego je ismijao cijelu obranu Stokea brzim slobodnim udarcem kojim je asistirao Kevinu Davisu za lak pogodak u praznu mrežu'', piše u tekstu.

Komentara 8

JO
jolly
16:11 07.11.2011.

Kad bi Klasnić najavio da se želi prodati, odmah bi ušao u prvih 11. Naravno, uz lijepu proviziju.

Avatar babas
babas
16:39 07.11.2011.

Klasnić nema menađera,a zna se da Biliću repku sastavljaju menađeri. Tako čak i jedan Kalinić koji je protjeran iz Premiershipa kao neperspektivan,ima prednost nad Klasnićem.

DE
deni88
19:32 07.11.2011.

ovo izostavljanje klasnica je uz pokrivaca na lijevom beku protiv engleza biliceva najveca pogreska tijekom cijelog vođenja reprezentacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije