Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI MJESTO U PRVIH 11

Inzaghi odugovlači produljenje s Milanom

Filippo Inzaghi
Reuters
12.01.2010.
u 12:24

Napadač Milana Filippo Inzaghi (36) još uvijek nije potpisao produljenje ugovora s klubom u kojem igra od 2001. godine, a prema kojem bi karijeru profesionalnog nogometaša završio noseći dres "rossonera".

Ugovorom je Inzaghi vezan za Milan do kraja ove sezone, a u nekoliko je navrata izjavio da na San Siru želi i završiti karijeru. Ipak, dvostruki osvajač Lige prvaka želi mjesto u udarnoj postavi momčadi, a to je nešto što mu u Milanu ne mogu obećati.

Za Inzaghija se interesiraju Chelsea i Manchester City koji bi ga željeli odmah, a sve se više spominje i želja Parme za koju je igrao u sezoni 1995./1996., pa rasni strijelac još uvijek dvoji oko prave i konačne odluke.

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani već je sastavio ugovor za Inzaghija, a prema njemu bi napadač trebao prihvatiti 30-postotno smanjenje plaće. Inzaghi je spreman i na to, ali samo ako će mu biti zajamčena minutaža, time i pokušaj da dostigne Roberta Baggia na vječnoj listi najboljih strijelaca Serije A.

Baggio je na trećem mjestu sa 318 pogodaka, devet više od četvrtoplasiranog Inzaghija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije