Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Iniesta se oporavio od ozljede mišića, spreman za Espanyol

'Barcelona\'s midfielder Andres Iniesta celebrates after scoring during the Champions League quarter-final first leg football match Barcelona against Shakhtar Donetsk at the Camp Nou stadium in Barcel
'JOSEP LAGO'
08.01.2012.
u 10:33

Barcelona je izvijestila da se Andres Iniesta oporavio od ozljede mišića i da će biti spreman za utakmicu s Espanyolom.

Jedan od najboljih svjetskih veznih igrača ozlijedio se prošlog mjeseca i propustio kup utakmicu prošlog četvrtka s Osasunom kada je Barcelona slavila sa 4:0.

Španjolski se reprezentativac oporavio za vrijeme zimske stanke u španjolskom prvenstvu, tako da neće propustiti ni jednu ligašku utakmicu. Barcelona je trenutačno druga na ljestvici Primere, ima tri boda manje od vodećeg Real Madrida. Oporavak Inieste svakako je dobra vijest za trenera Guardiolu i želju da Katalonci obrane naslov prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije