Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka na TV-u

Igor Štimac i dalje ostaje komentator na HTV-u

Igor Štimac
Ivana Ivanović/PIXSELL
14.09.2012.
u 10:18

Utakmicu 1. kola Lige prvaka Dinamo – Porto (utorak, 20.45) prenosit će Arenasport, uz komentar Bože Sušeca i Joška Jeličića, a skraćenu 60-minutnu snimku toga sraza prikazat će i HTV2, u srijedu od 17.45.

Isti dan od 20.45 HTV će izravno prenositi susret Bayern – Valencia, uza stručni studijski komentar Elvisa Scorije. Izbornik Igor Štimac svoj će honorar na HTV-u za sljedeću sezonu početi odrađivati 3. listopada kada će Dinamo gostovati u Kijevu.

Jeličić na Areni, Štimac na HTV-u, kumovi u suparničkim taborima.

Ključne riječi

Komentara 22

BA
balic
10:36 14.09.2012.

Nije li i to u sukobu interesa il mu je malo to sto zaradi kao vodac reprezentacije..

PI
piranha
10:38 14.09.2012.

Pozivam na bojkot neplaćanja pretplate na HTV-u.Ja od danas neću.Sram vas bilo Ćosiću i Mila Horvat kako nas bezočno kradete.Mamić,Šuker i Vrbanović.Vrijeme je za akciju.Vidite da vas Štimac malo po malo stavlja u g..icu.Da vam ne bude kasno.Morate mu zabraniti komentiranje.Morate mu dati do znanja tko je radnik tko poslodavac inače ste s vremenom vi gotovi.Neka komentira ali neka napusti mjesto izbornika.

Avatar gadogadni
gadogadni
10:25 14.09.2012.

a joooooooj, opet, a mislili smo da smo se barem toga riješili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije