Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senijad Ibričić

Ibričić: Supruga me štedi, moram biti odmoran

'11.09.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 7. kola Prve HNL, NK Hajduk - NK Dinamo. Senijad Ibricic i Arijan Ademi. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
13.09.2010.
u 09:32

Ne smeta mi kćerčica Lejla. Ako treba, preselim se u drugu sobu – kaže Ibro, uvjeren da bijele u Ateni čeka slična utakmica kao i s Dinamom

Senijad Ibričić u posljednje tri Hajdukove utakmice, u tri puta po 1:1 (Unirea, Split, Dinamo), nije uspio postići pogodak. Ali i dalje se oko njega sve vrti u igri bijelih. Ako nema Ibričića, a u prvome dijelu dvoboja s Dinamom Ademi ga je potpuno ukočio, onda nema ni Hajduka. Bio je dovoljan jedan njegov bljesak i Hajduk je poravnao.

– Što se tiče ta tri neodlučena, ne bih imao ništa protiv da se tako nastavi pa da i u Ateni izvučemo neodlučeno. Prvenstvo je dugo, najvažnije je ne gubiti utakmice – kaže Ibričić.

Vratili smo se na derbi.

– Stajao je Dinamo čvrsto, sa šest igrača u obrani. Nismo htjeli tako ući u utakmicu. Ni sami ne znamo što nam je bilo, ali najvažnije je da nismo izgubili. Znali smo da će biti teško, nijanse su odlučile. Mi smo znali da ne možemo odigrati cijelu utakmicu onako loše. Bilo je to naše najgore poluvrijeme ove sezone.

U četvrtak slijedi start u Europskoj ligi, gostovanje kod AEK-a u Ateni. Za Grke igra njegov suigrač iz reprezentacije Sanel Jahić.

– Čuo sam se s njim, bit će to utakmica slična ovoj s Dinamom. Igraju isti sustav kao i mi, prema naprijed imaju kvalitetne igrače. Nisu oni ništa ekstra, možemo igrati s njima.

Naspavao se u dvodnevnoj karanteni. Malena Lejla ga ne uznemirava.

– Supruga me štedi, ne smeta mi malena. Ako treba, i u drugu se sobu preselim – kazao je Ibričić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije