Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica Lokomotiv dala dopuštenje

Ibričić stiže na oproštaj: Igrat ću protiv Slavije 13. veljače

Senijad Ibričić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
22.01.2011.
u 18:30

Ta utakmica za mene će biti nešto posebno, jednostavno nisam mogao propustiti da se ne pozdravim sa svojim Hajdukom, nadam se da će biti dosta publike, jedva čekam tu utakmicu, kazao je Ibričić

Osim što se utakmica protiv Slavije iz Praga, koja se u Poljudu igra 13. veljače, za Hajduk imati rođendanski značaj, sto godina će bijeli proslaviti od svog osnutka, imat će i svoj emotivni dio vezan uz posljednje vrijeme. Naime, Hajdukov dres u toj će utakmici na par minuta ponovno odjenuti Senijad Ibričić, ljubimac splitske publike, koji je odnedavno igrač moskovske Lokomotiv.

- Istina je, dolazim 13. veljače na utakmicu protiv Slavije. Razgovarao sam s predsjednicom, ona me pustila da se odem oprostiti od Hajduka. Jedino mi Hajduk još mora poziv poslati. Ta utakmica za mene će biti nešto posebno, jedva je čekam, nadam se da će biti dosta publike. Jednostavno nisam mogao propustiti, a da se ne pozdravim sa svojim Hajdukom - javio se Ibričić s priprema Lokomotiv u Turskoj.

Ibričić je sretan i zadovoljan s Moskovljanima, odrađuje pripreme, a broj na dresu još nije izabrao.

- Kad se vratimo u Moskvu vidjet ću što je slobdno, bit će neki dobar za mene - smije se Ibričić.

Osim sa Splitom na stalnoj je vezi i s Manchesterom. Edin Džeko i Ibričić čuju se gotovo svaki dan.

- I dok je on bio u Wofsburgu, a ja u Hajduku često smo se čuli, nema razloga da tako ne bude i sada. Nas dvojica smo isti, samo su klubovi drugi. Drago mu je što sam promjenio sredinu, učinio korak naprijed u karijeri - rekao je Ibričić.

Inače, u Poljudu nema nekih velikih novosti. Iza prvotimaca je prvi tjedan priprema, nedjelju je trener Goran Vučević odredio kao slobodan dan. Zbog lakših ozljeda na poštedi su Andrić, Jozinović, Režić i Strinić, a Čop, nakon operacije krajnika, još i nije započeo s treningom. Vodstvo kluba je i dalje na čekanju što se tiče transfera Strinića u Dnipro, prema svim informacijama taj posao bi trebao biti zaključen narednih dana. O tome će ovisiti sve daljnje Hajdukove akcije u rubrici dolasci. Vučević i dalje inzistira na dovođenju napadača, u petak navečer bijeli su reagirali i pokušali stupiti u kontakt sa zastupnicima 23-godišnjeg Kolumbijca Fernanda Uribea, koji im je bio ponuđen prije pet dana. Tada su Splićani kazali da im je 900 tisuća eura previše, sada su ponudili pola milijuna eura, ali sve je bilo prekasno. Uribe je, dok se Hajduk nećkao, potpisao za talijanski Chievo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije