Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ST. GALLEN U

Ibišević: Nismo zaslužili poraz, bili smo bolji

'Brazil\'s forward Neymar (C) vies with Bosnia\'s defender Sasa Papac (L) during a friendly football match between Bosnia-Herzegovina and Brazil on February 28, 2012 in St-Gallen.   AFP PHOTO / FABRIC
'FABRICE COFFRINI'
29.02.2012.
u 21:46

– Kada primite pogodak u sudačkoj nadoknadi, to je nesreća – kaže Spahić

Nogometna reprezentacija BiH u St. Gallenu nesretno je poražena od najtrofejnije selekcije svijeta Brazila. Karioke su slavili pobjedu 2:1 zahvaljujući autogolu Saše Papca, kojega je Portov napadač Hulk napucao.

Do tada su se zmajevi dobro držali na terenu ne dopuštajući Brazilcima da dođu u prilike. Ipak, već u 4. minuti iskoristili su prvu, kada je Marcelo sjajnim udarcem pogodio Begovićevu mrežu. No već u 13. minuti Džeko je sjajno uposlio Ibiševića, koji je pored Davida Luiza matirao nesigurnog Julia Cesara.

Na kraju susreta nije bilo prevelikog razočaranja u taboru nogometaša BiH.

– Šteta što smo izgubili. Došli smo do 91. minute i imali neodlučeno, mogli smo izdržati još dvije-tri minute. Loše smo igrali na početku utakmice i brzo primili pogodak, no poslije toga igrali smo sve bolje i bolje. Momci su se trudili, borili i igrali maksimalno ozbiljno. Ne mogu biti nezadovoljan. S druge strane bio je veliki Brazil, u najjačem sastavu, i ne možemo biti nezadovoljni – rekao je Safet Sušić, izbornik Bosne i Hercegovine.

Jedini pogodak za BiH postigao je napadač Stuttgarta Vedad Ibišević.

– Ne postiže se pogodak Brazilu svaki dan. Šteta što rezultat nije ostao 1:1 jer smo igrom zaslužili remi. Stvorili smo, čini mi se, više ozbiljnijih šansi od suparnika – rekao je Ibišević.

Jedan od onih koji su igrali sjajno bio je i Boris Pandža koji je čuvao Neymara, Ronaldinha...

– Igrali smo dobro, dostojno smo parirali velikom suparniku. Drago mi je da nismo razočarali navijače. Igra protiv Brazila nam daje pravo da s optimizmom uđemo u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ova generacija naših nogometaša može izboriti nastup na SP-u u Brazilu – istaknuo je Pandža.

I ovaj put obranom zmajeva zapovijedao je igrač Seville Emir Spahić.

– Kada primite pogodak u sudačkoj nadoknadi, to je nesreća i normalno je da čovjeku bude krivo – zaključio je Spahić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije