Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCA U LONDONU

Henry: Ne želim igrati protiv Arsenala

Thierry Henry
AFP
23.03.2010.
u 11:33

Francuski napadač u redovima Barcelone Thierry Henry i dalje ne može preboljeti činjenicu da je ždrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka katalonskom ponosu dodijelio njegov bivši klub Arsenal.

Henry je Arsenalov najbolji strijelac svih vremena s 226 golova iz 380 utakmica, a 2008. godine u jednoj anketi provedenoj među navijačima “topnika” izabran je za “najvećeg” u klupskoj povijesti.

U redovima Arsenala Henry je igrao od 1999. do 2007. kada je prešao u Barcelonu, a sada kaže kako će mu sraz s bivšim mu i voljenim klubom užasno teško pasti.

- Uvijek kada je ždrijeb Lige prvaka strahujem. Ne kažem da se neću boriti protiv Arsenala, ali ne želim igrati protiv njih. Bit će mi jako teško istrčati na travnjak u tuđem dresu, čak iako je to Emirates, a ne Highbury – kazao je Henry.

Na pitanje hoće li proslaviti gol protiv londonskog kluba ukoliko ga zabije, Henry je komentirao:

- Možete to zaboraviti, odgovor je ne. Jednostavno ne želim igrati protiv Arsenala. Vezu kakvu sam imao s Arsenalovim navijačima neću pronaći nigdje drugdje.

Francuskom napadaču aktualna je sezona jedna od najslabijih u karijeri. U 21 utakmici (u svim natjecanjima) zabio je tek tri gola, a u Ligi prvaka je u pet dosadašnjih nastupa propustio zatresti mrežu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije