Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na treningu

Hajdukovcu Buljatu puknula noga drugi put u karijeri

'sport...split...080708 Mate peros predsjednik kluba i pojacanja Jertec i Buljat Snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
31.07.2010.
u 19:28

Marijan Buljat, Hajdukov desni bočni teško je stradao na posljednjem treningu uoči dvoboja s Osijekom. Buljatu je nakon pola sata treninga pukla desna noga.

- Stajao sam uz aut liniju kad se odjednom čuo lom, poput pucanja 
grančice. Marijan je počeo vikati "pukla je, pukla je". Ovako na prvi 
pogled čini mi se da je to težak lom. Sudario se s Jonjićem. Još smo svi u šoku, prekinuli smo trening. Ovo je strašno, kome smo se zamjerili. Najprije Ljubičić, pukla mu je jagodična kost, umalo je i oko izgubio, a sad ovo... - pričao je 
sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić.
Buljat je vozilom hitne pomoći odmah prebačen na obradu na hitni 
kirurški prijem. Ovo mu je drugi lom noge, prvi se dogodio dok je igrao u 
Dinamu. Tada mu je lijeva noga slomljena nakon starta Eduarda.

Komentara 4

BA
barkunada
21:41 31.07.2010.

dobro žao mi je čovjeka, ali žao mi je i nas Torce, nek se vrate treneri vulić, miše, blaž,vučević.......... i šurjak i vujević i asanović i nek zaigraju, i danas bi bili bolji od puno njih na terenu, pa da napokon ne pjevamo 90 min za ništa.najbolja publika na svitu, a ekipa skoro pa za kurac. svake godine isto

XY
xyxyxy
21:45 31.07.2010.

barkunada, kakve to tvoje ima veze s temom?... Buljatu želim brz oporavak.

DU
Deleted user
08:43 01.08.2010.

Žao mi je dečka , igrao je odlično u Dinamu i bio pred vratima repke dok mu na treningu Eduardo nije nesretno slomio nogu . Poslije se više nikada nije uspio vratiti u prijašnju formu ni u Dinamu ni u Hajduku , šteta a sad pogotovo nakon ovoga pitanje je hoće li se uopće više vratiti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije