Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fa kup

Fulham uvjerljiv, Aston Villa izbjegla poraz

Nogomet
AFP
14.02.2010.
u 20:05

Nogometaši Fulhama ostvarili su prolaz u četvrtfinale engleskog FA Cupa, nakon uvjerljive pobjede protiv četvrtoligaša Notts Countyja na svom Craven Cottageu s 4:0.

Nakon što su Simon Davies, Bobby Zamora i Damien Duff svojim golovima već osigurali siguran uspjeh protiv najstarije momčadi na svijetu kada je profesionalni nogomet u pitanju, točku na i stavio je u 79. minuti talijanski 20-godišnji napadač Stefano Okaka Chuka, igrač pod ugovorom s Romom, koji je na posudbu u Fulham stigao prije samo dva tjedna. Posebno je zanimljivo da je jedan od četiri pogotka u dresu Rome ove sezone postigao baš protiv Fulhama u dvoboju Europa lige!

Drugoligaš u stečaju, Crystal Palace, i Premierligaš Aston Villa odigrali su 2:2 na Selhurst Parku. Domaćini su dva puta vodili, a Villu je od eliminacije spasio bugarski 30-godišnji vezni igrač Stilian Petrov pogotkom glavom u 87. minuti. Menadžer gostiju Martin O'Neill silno se veselio tom golu, koji je njegovoj momčadi osigurao uzvrat na Villa Parku.

Dodajmo da je za vodstvo domaćina 2:1 poentirao Darren Ambrose pogotkom iz slobodnog udarca s više od 30 metara udaljenosti.

FA Cup, osmina finala (nedjelja):

Bolton – Tottenham 1:1 (Davies 34 / Defoe 61)

Fulham – Notts County 4:0 (Davies 22, Zamora 41, Duff 73, Okaka Chuka 79)

Crystal Palace – Aston Villa 2:2 (Ertl 24, Ambrose 70 / Collins 35, Petrov 87)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije