Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEDEĆE SEZONE

Flamengo ostao bez trenera, stiže Leonardo?

Leonardo
AFP
24.04.2010.
u 10:03

Kao drugoplasirana momčad skupine 8 grupne faze Cope Libertadores nogometaši Flamenga izborili su osminu finala južnoameričke verzije Lige prvaka.

Aktualni brazilski prvaci ostvarili su ono što su morali, ali ih u nastavku natjecanja očekuje jedan od najtežih suparnika, momčad Corinthiansa koja predvođena s Ronaldom i Robertom Carlosom u sastavu stogodišnjicu postojanja želi proslaviti svojim prvim naslovom južnoameričkih prvaka.

Loše igre Flamengove momčadi rezultirale su smjenom trenera Andradea, kao i još dvojice iz stručnog stožera.

- Želim osjećati zadovoljstvo i sreću ovdje. Nisam bila zadovoljna načinom kako se nogomet ovdje razvija, ali sam čekala da se kvalificiramo u sljedeću fazu Libertadoresa, jer ti su ljudi zaslužili klub napustiti izlaskom kroz glavna, a ne sporedna vrata. Naposljetku, donijeli su nam nacionalni naslov nakon 17 godina čekanja - rekla je predsjednica kluba Patricia Amorim obrazlažući svoju odluku o smjeni.

Andrade, igračka legenda kluba, je postao prvi tamnoputi trener koji je osvojio brazilsko prvenstvo.

Ukupno je dvanaesti trener koji je ove sezone u Brazilu ostao bez posla.

Lokalni mediji u kontekst preuzimanja klupe za sljedeću sezonu dovode aktualnog Milanovog stratega, Brazilca Leonarda.

Leonardo priznao svađu u svlačionici s Ronaldinhom   
Milanov trener Leonardo priznao je za talijanske medije kako je prošlog vikenda na poluvremenu utakmice 34. kola Serije A protiv Sampdorije imao verbalni okršaj sa Ronaldinhom...

- Imali smo malu raspravu u svlačionici jer mi se uopće nije svidjelo kako je igrao. Mislim da mu je rasprava jako dobro došla jer je kasnije pokazao za što je sposoban – objasnio je Leonardo razloge “jezikove juhe” za svojeg ponajboljeg igrača.

Spomenutu je utakmicu igranu na stadionu Luigi Ferraris Milan izgubio 2-1 iako je na poluvremenu vodio 1-0 golom Marca Borriella.

Poraz je “rossonere” ujedno gotovo potpuno udaljio iz utrke za “scudettom”, budući za vodećom Romom zaostaju velikih sedam bodova četiri kola prije kraja sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije