Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sir alex u nevjerici

Ferguson: Šokiran sam ovim porazom

Sir Alex Ferguson
AFP
03.01.2010.
u 19:18

Od 1986. godine je Alex Ferguson na kormilu Manchester Uniteda i nikada nije upisao poraz u 3. kolu ili ranije u FA Cupu, kao što je slučaj bio ove sezone.

Trećeligaš Leeds, nekada ugledna momčad engleskog Premiershipa, na Old Traffordu je svladala Manchester United 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Beckford u 19. minuti.

Da stvar bude gora po Fergusona, u momčadi je uglavnom imao sve igrače koje koristi trenutačno u utakmicama Premiershipa, no ova nedjelja očito nije bila dan Manchester Uniteda.

- Šokiran sam! Ne znam što pametno reći nakon ovakve predstave. U prvom poluvremenu smo bili tragični, katastrofalni, nikakvi - grmio je Ferguson i nastavio:

- Svaka čast Leedsu, njihovi igrači su se borili poput tigrova. No, razloge poraza tražim i tražit ću samo u redovima svoje momčadi. No, i mi smo ljudi i mi imamo pravo na loš dan. Ali i uz loš dan nisam očekivao da možemo izgubiti od Leedsa, ne podcjenjujući našeg suparnika.

Ferguson je završio uz riječi:

- Nitko od mojih igrača ne zaslužuje niti prolaznu, niti solidnu ocjenu. Lažem, možda tek Valencia, ali svi ostali su imali jako loš dan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije