Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JAR se za drugi krug sprema 30.000 Srba!

Euforija na istoku: "Berlin kaputt!"

Njemačka - Srbija (1)
Reuters/AFP
20.06.2010.
u 09:40

Srpske dnevne novine raspisale su se o velikom uspjehu nogometaša koji su svladali Elf (1:0). Tako Kurir donosi veliki naslov – "Berlin kaputt! Orlovi ponovno lete".

O Vidićevu igranju rukom pišu: "Poslije Milana Dudića i Zdravka Kuzmanovića, 'odbojku' je na SP-u probao i jedan od naših najboljih igrača Nemanja Vidić. Nameće se pitanje tko je sljedeći?"

Blic donosi naslov "Nećemo poletjeti, ništa još nije gotovo". U tekstu se spominje meč s Australijom.

– Ne bih ništa prognozirao. Volio bih da i protiv Australije pokažemo da znamo igrati nogomet, ali ne moramo unaprijed razmišljati o rezultatu – rekao je Branislav Ivanović.

Beogradski Sport piše: "Orlovi: Vi slavite, mi ćemo se spremati za Australiju", a u tekstu Dejan Stanković poručuje: "Moramo se odmoriti i sabrati."

Zasad nema naznaka da će veća skupina srpskih navijača ići na utakmicu protiv Australije, no prođe li Srbija u osminu finala, predviđa se da bi se 20 do 30 tisuća Srba moglo zaputiti na jug Afrike.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:36 20.06.2010.

Koliki je koeficijent da će biti penal na slijedećoj utakmici? Ima li možda i ono koji igrač će ga skriviti, poput tko će dati gol? pozdrav vaš zmijicamala

ZG
zgolub11
13:15 20.06.2010.

gamad

JU
juma
11:51 20.06.2010.

Srbi, kao srbi, sada su poceli prekrajati i vlastitu knjizevnost. Nije li se ta knjiga zvala \"Orlovi rano lete\", sto bi se vrlo brzo moglo i obistiniti? Orlovi su zapravo po prikazanoj igri jos nedorasli orlici, bubnuce o zemlju, pa ce onda lijepo u velikoj srebrnoj ptici natrag u gnijezdo iz kojeg su se izlegli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije