Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU EDUARDO DA SILVA

Dudu: Bilo bi super s Barcom igrati u finalu

Eduardo da Silva
Reuters
28.11.2009.
u 20:38

Ne bježimo od uloge favorita u dvoboju s Chealseajem, u pet prvenstvenih utakmica kod kuće uvjerljivo smo pobjeđivali - kaže Eduardo.

Nije ga bilo u momčadi u utakmici Lige prvaka sa Standardom, Eduardo da Silva na klupi je prosjedio svih 90 minuta.

- Imamo problema s napadačima, pa je valjda menadžer Arsene Wenger malo taktizirao. U Ligi prvaka svoje smo odradili za ovu jesen, sad se posve okrećemo Premiershipu. Očekujem da ću igrati u nedjelju s Chelseajem (17 sati), zdrav sam i spreman, no trener o svemu odlučuje – rekao je Eduardo.

I Arsenal i Chelsea u odličnoj su formi, trebala bi to biti vatrena utakmica.

- Bit će žestoko! Ne bježimo od uloge favorita, u svih smo pet prvenstvenih utakmica na svom Emiratesu uvjerljivo pobjeđivali, domaća nam je gol-razlika čak 20:4! Nadam se nastavku pobjedničkog niza.

Pojavila se vijest da bi Amerikanac Stan Kroenke, u čijem je vlasništvu NBA momčad Denver, te Colorado iz NHL-a, mogao postati Arsenalov vlasnik! Što znate o tome?

- Ne previše. Pročitao sam tu vijest, ali nemam drugih informacija.

U Liverpoolu se igra gradski derbi, kakva je vaša prognoza te utakmice?

- Iako je Liverpool u krizi, čini mi se da je u toj utakmici ipak bliži pobjedi od Evertona.

A "El Clasico"? Za koga ćete navijati, Barcelonu ili Real?

- Barcelona je svakako favorit. Iako je Real nakupovao niz zvijezda, Barcelona je uigranija i igra sjajan nogomet. Vjerujem da će na svom Nou Campu i slaviti.

Mnogi stručnjaci govore da Barcelona i Arsenal igraju najljepši nogomet u Europi.

- Slažem se! Igramo lijepo za oko, postižrmo dosta pogodaka, slična nam je nogometna filozofija.

Kakav bi to sudar bio.

- Bila bi to sjajna utakmica! Daj, Bože, da se sretnemo u finalu Lige prvaka, ne prije! Bio bi to jedan od najljepših finala Lige prvaka – zaključuje Eduardo.

Komentara 1

RU
Rugovit
00:49 29.11.2009.

Zna se zašto Eduardo igra malo iako je zdrav. Wenger je očito shvatio da kad on igra suci ne sude penale zbog njegovog simuliranja protiv Celtica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije