Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERENJE U JOSEA

Drogba: Za Mourinha bih i nogu slomio

Didier Drogba
Pixsell
09.10.2009.
u 12:10

Chelseajev bjelokošćanski napadač Didier Drogba (31) gaji ogromno povjerenje u svoga bivšeg trenera Josea Mourinha i njegove metode rada u tolikoj mjeri da bi si i zdravlje ugrozio.

Pod Portugalčevom paskom Drogba je igrao tri trofejne godine u kojima je londonski klub osvojio dva premierligaška naslova i FA Cup.

- Jose zna mnogo o taktici, no ono što bih istaknuo kao njegov "forte" svakako je pristup igračima, što u današnjem nogometu predstavlja 90 posto dobro obavljenog posla. Zna kako izvući najbolje od svakog svog igrača, a ja ga volim jer me je učinio nogometašem kakav danas jesam. Za njega bih i nogu slomio - kazao je Drogba, koji je u nekoliko navrata javno govorio da bi ponovno volio igrati za Portugalca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije