Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti za izbornika

Dr. Bahtijarević: Niko će možda morati na operaciju

Niko Kranjcar
AFP
16.04.2010.
u 18:44

- U ponedjeljak će Niko biti pregledan pod anestezijom i bude li potrebno, odmah će biti operiran - kaže dr. Zoran Bahtijarević.

Zbog ozljede gležnja lijeve noge Niko Kranjčar možda će morati otići na operaciju! Sigurno će, dakle, izbivati s terena do kraja sezone. Ozlijedio se na utakmici Tottenham - Portsmouth (0:2) u polufinalu FA kupa.

– Kranjčar će u ponedjeljak biti potanko pregledan pod anestezijom. Pregledat će ga kirurg koji mu je operirao gležanj desne noge i ustanovi li da je sindesmoza (vezivna ploča između fibule i tibije, nap. a.) pomaknuta, Niko će odmah biti operiran. To je vrlo bolna ozljeda, gotovo identična onoj koju je Niko zaradio u Ljubljani prije dvije godine kada mu je stradala desna noga – rekao nam je liječnik naše reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.

Bude li operiran, koliko će Kranjčaru trebati vremena za oporavak?

– Dva do tri mjeseca. U svakom slučaju, bit će zdrav u kolovozu – istaknuo je dr. Bahtijarević.

Inače, Kranjčar je protiv Portsmoutha ušao u igru u 79. minuti i ostao je na terenu do kraja produžetaka.

– Sve smo izmjene već iskoristili, a on je dobio težak udarac. Nismo znali kakva je ozljeda, budući da nije želio izaći iz igre. Čim je došao u svlačionicu i skinuo kopačku, vidjelo se da mu je gležanj natekao kao balon. Kako je igrao do kraja, nikad neću znati. Pokazao je nevjerojatnu hrabrost. A teren na Wembleyju je užasan, zbog terena smo ostali bez Kranjčara – rekao je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp.

U Ukrajini se, pak, ozlijedio Darijo Srna.

- Od početka utakmice osjećao sam se loše. Vratio sam u jednom trenutku glavom loptu vrataru Pjatovu i zamračilo mi se pred očima. Odjednom sam Pjatova vidio dvostruko, a nakon toga više ni njega, ni loptu. Preplašio sam se i zatražio izmjenu. Klupski su me liječnici pregledali pa me odveli u lokalnu bolnicu. Dijagnoza je lakši potres mozga, a preporuka nekoliko dana odmora - rekao je Srna.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:37 16.04.2010.

Dr. Bahtijarevicu, kako ti je to ime ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije