Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KICKER ANALIZIRAO

Danijel Pranjić najveći Bayernov promašaj

Danijel Pranjić
AFP
13.10.2009.
u 14:01

Njemački sportski časopis Kicker vrednovao je prema učinku 97 novopridošlih nogometaša u njemačku Bundesligu ovoga ljeta.

Jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić koji je za 7,5 milijuna eura napustio nizozemski Heerenveen i pojačao Bayern München.

Pranjić je u osam dosad odigranih bundesligaških kola nastupio šest puta, a nije pokazao sjajne igre budući da mu je prosjek ocjena u Kickeru slabašnih 4.42 (najbolja ocjena je 1), te ga to svrstava na samo dno liste najkorisnijih pojačanja.

Među najbolje ocijenjenim ovosezonskim pridošlicama je finski branič Sami Hyypiä, ovoljetno pojačanje Bayer Leverkusena pristiglo iz Liverpoola.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
karambita
14:35 13.10.2009.

Promasaj ili ne, bitno da je pobrao lovu. Danas je lova sve, a ti koji su pravili tu statistiku nece da priznaju da je Gomez za Bajern jos veci promasaj, a kostao ih 30milijona Eura.

KA
kajinx
14:43 13.10.2009.

Postavi bilo kojeg igrača na krivo mjesto i biti će promašaj.

BU
bungee04
18:44 13.10.2009.

Ja sam to rekao jos dok je bio u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije