Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Vida

Cvjetković za njemački list Bild: Domagoj je bio isprovociran

domagoj vida bild
VL
25.05.2011.
u 12:30

I njemački Bild reagirao je na priču koja se u ponedjeljak poslijepodne pojavila u hrvatskim medijima o tučnjavi Domagoja Vide u kafiću u Donjem Miholjcu

"Kada čovjek vidi Domagoja Vidu, ne vjeruješ da bi on mogao takvo što napraviti", piše Bild i nastavlja:
"Leverkusenov Hrvat je navodno sudjelovao u tučnjavi u kafiću u Donjem Miholjcu (nedaleko od njegova rodnog Osijeka). Branič je slavio prijateljev rođendan s još četvoricom muškaraca te se oko 6.30 ujutro sukobio s četvoricom koja su došla s jedne svadbe. Zbog remećenja javnog reda i mira Vidi i prijateljima prijeti do 60 dana zatvora"

- Bio sam u tom kafiću s prijateljima kad je došla još jedna skupina mladića. No, nije bilo tučnjave i nikakvih ozljeda - izjavio je Vida za Bild i pojasnio:
- Bilo je samo određene razlike u mišljenjima nakon koje je uslijedila glasna svađa. Ne stoji priča o teškim ozljedama.

Njegov menadžer Ivan Cvjetković također je govorio za Bild:
Naravno, takve stvari nisu baš najsretnije. No, Domagoja i njegove prijatelje provocirali su puno stariji muškaraci. Vjerujem Domagoju, ne treba od toga stvarati drame.

Oglasio se i glasnogovornik kluba iz Leverkusena Meinholf Sprink:
- Trenutačno ne možemo komentirati taj događaj. Vida nam se javio u utorak navečer i tvrdi da nikoga nije udario.

Komentara 7

NI
niko36
13:02 25.05.2011.

\"No, nije došlo do nikakve tučnjave i nikakvih ozljeda - izjavio je Vida za Bild i pojasnio: - Došlo je samo do određene razlike u mišljenjima nakon koje je uslijedila glasna svađa. Toliko smo se derali da su ovima drugima popucali bubnjici zbog cega su trebali ljecnicku asistenciju.\" Ali jedna stvar mi nije jasna -zasto je Vida uopste na spisku repke?

OB
-obrisani-
13:06 25.05.2011.

boli me dupe za mlacenje i remetenje javnog reda i \"mira\"

VA
Vatrenko
12:53 25.05.2011.

Ako je Domagoj demantirao da je se tuka zasto onda svi (zelite) pisati suprotno? Pustite covijeka na miru... Ali jedna svar mi nije jasna - zaso je izbacen iz repke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije