Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SURADNJE

Ćiro napušta Iran: Posvadio sam se 
s predsjednikom!

ciro blazevic (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.02.2012.
u 20:20

– Na žalost, pojavile su se nepomirljive razlike između predsjednika kuba i mene – objašnjava Ćiro.

Neočekivana vijest iz Irana – Miroslav Blažević više nije trener Mes Kermana! Trener svih trenera danas bi trebao voditi posljednju utakmicu na klupi posrnuloga iranskoga prvoligaša, protiv Tractora kod kuće, a u četvrtak kreće za Zagreb.

- Dani su mi ovdje odbrojani! – javio se Ćiro jučer poslijepodne sjetnim glasom.

- Na žalost, pojavile su se nepomirljive razlike između predsjednika kuba i mene. Sinoć smo razgovarali i zaključili da dalje više ne ide, no danas su me zvali na novi razgovor, ali on za mene više nema smisla. Oni bi sada da ipak ostanem, a budući da osjećam da je povjerenje nepovratno narušeno, moja odluka je konačna – odlazim!

Oko čega su se iznenada zakvačili predsjednik i hrvatski trener?

- Zbog potpunoga nonsensa - zamjereno mi je da sam taktički pogrešno postavio igru u prošlome kolu, protiv Cicinoga Sepahana, kada smo izgubili 0:4! Netko je predsjedniku napunio glavu s tim, a ja preko toga ne mogu prijeći. Pa Kranjčareva momčad najjača je u Iranu, budući prvak, dok je moja u grčevitoj borbi za ostanak! - dodao je razočarani Blažević, koji je bio na najboljemu putu da spasi Mes Kerman i zaradi premiju od milijun dolara.

Naime, Ćiro je Mes Kerman preuzeo u gotovo bezizlaznoj situaciji, samo s jednim bodom na posljednjemu mjestu, a osvojio je 26 bodova i doveo ga u obećavajuću poziciju, s realnim izgledima za ostanak. Utoliko je predsjednikov udar na proslavljenoga trenera bio iznenađujući. Osobito ako se zna da je još nedavno gazda kluba spriječio Ćirin transfer u teheranski Persepolis...

Usput, Cico Kranjčar sa Sepahanom nezadrživo juri prema naslovu prvaka, jučer je pobijedio Saipu 2:1 i s utakmicom više pobjegao drugoplasiranome Esteghlalu na pet bodova prednosti (52-47). Hrvatskom treneru ovo je već sedma pobjeda zaredom...

Ključne riječi

Komentara 18

MG
mgodek2
20:39 14.02.2012.

Za ime Boga kad ćete tog tužnog i toliko puta neuspješnog clowna prestali nazivati trenerom svih trenera.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
20:35 14.02.2012.

ostavljam komentar

RE
rene
09:46 15.02.2012.

sta ovi dole sami sebi stavljaju pluseve hehe??? da nema Cire bilo bi dosadno ehehe, a usput, njegov posao dole je bio spasiti klub od ispadanja, koliko znam klub je preuzeo u bodovnom zaostatku a sad je izvan zone ispadanja,, toliko o sarlatanu .... ciro zivio ti meni jos sto godina hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije