Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iran

Cico Kranjčar probio se pobjedom na prvo mjesto

\'sport...wolfsburg...03.06.2006. wolfsburg, volkswagen arena, hrvatska nogometna reprezentacija, pripremna utakmica sa poljskom prije sp u njemackoj, izbornik zlatko cico kranjcar,  foto: goran stanz
Goran Stanzl/PIXSELL
03.02.2012.
u 18:27

Koliko u prošlom kolu Ćiro Blažević s Mes Kermanom nije imao sreće i primio dva pogotka u sudačkoj nadoknadi, toliko je u petak sretan bio Zlatko Kranjčar.

Naime, u 24. kolu iranskog nogometnog prvenstva Cico je sa svojim Sepahanom stigao do 1:0 pobjede na gostovanju kod Damasha, a pogodak je stigao u 89. minuti.

Ovom pobjedom Sepahan se bodovno izjednačio s dosad vodećim Esteglahlom, no prvi je jer ima bolju gol-razliku.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Andreeejjj
18:50 03.02.2012.

Koji Čiro lažljivi hvalisavac, koji baš nigdje nije napravio rezultata. Mnogoooo bolji je trener i može bit pijan CICEK.

VK
vječni krojf
14:05 04.02.2012.

Nije ljudski nekog tako ponizavati a da za to nema povoda.Pijana nekog prikazivati kojeg mozda u zivotu nikad nisi vidi (uzivo) je neka vrsta zlodjela,necovjecnosti.Zato malo promisli kolega Andreeejjj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije